Mytherse Zomer!

Op 21 en 22 mei 2016 stond Donjo met een spetterende voorstelling in ’t Hazzo. We hebben Mytherse Zomer twee keer voor een nagenoeg uitverkochte zaal op de planken gezet.

Gerard de GraafRuim twee jaar hebben we hier naartoe gewerkt en zijn we aan de hand van het script van Ruud van Neerven, de arrangementen van Gerard de Graaf en deNanneke Piek regie van Nanneke Piek aan de slag gegaan. 

 

Verschillende werkgroepen hebben het werk van het projectteam lichter gemaakt. Zo was er een groep die zich bezig heeft gehouden met de kleding van de vertellers en hoofdrolspelers. Groepen die zorgden voor de videobeelden, rekwisieten en decor. De kaartverkoop en PR was ook in goede handen. De werkgroep Visagie zorgde ervoor dat we er allemaal mooi uitzagen op het podium. 

De bandDe 4-koppige band onder leiding van Gerard de Graaf zorgde voor de begeleiding. Ieder koorlid heeft zich op welke manier dan ook ingezet om deze voorstellingen tot een succes te maken.

  

 

AmelandMa en RietjeMr. BlueskyVerteller 1 en PolPol en RietjeApollo en Pol

Er gaan alweer geluiden op voor een grote productie in 2020. Zo lang willen we jullie niet laten wachten. In 2017 gaan we een kleiner project doen en tussendoor verzorgen we natuurlijk ook nog andere concerten. Kijk daarvoor bij onze Optredens.