Skip to main content

Meezingen?

Nieuwe leden zijn welkom! Wil je een keer meezingen? Meld je dan aan bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij repeteren op donderdagavond in FAB28 (Fabritiuslaan 28) in ons vertrouwde Stratum, van 20.15 tot 22.15 uur. Aansluitend is er nog een gezellige nazit. De contributie is €11,50 per maand.

Donateur worden?

Je kunt donateur worden en zo het koor financieel steunen. Een bijdrage kun je overmaken op
NL64 INGB 0000 067253 t.n.v. Donjo Eindhoven. Geef ook je adres op, zodat we je op kunnen nemen in het overzicht van donateurs.
Donateurs kunnen zich ook aanmelden via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adresgegevens

Correspondentieadres

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boekingen

Wil je ons boeken voor een optreden, stuur dan een mail aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over deze site

Voor opmerkingen, aanvullingen en vragen over onze site, stuur een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..