Wil je ons boeken voor een maatconcert of heb je een andere vraag aan Donjo, dan staan hieronder de adresgegevens.

Heb je interesse om met ons mee te zingen?

Nieuwe leden zijn welkom! Wil je een keer meezingen? Meld je dan aan bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij repeteren in FAB28 (Fabritiuslaan 28) in ons vertrouwde Stratum, van 20.15 tot 22.00 uur. Aansluitend is er nog een gezellige nazit. De contributie is slechts €10 per maand.

Donjo een (financieel) warm hart toe dragen?

Je kunt donateur worden en zo het koor financieel steunen. Een bijdrage kun je overmaken op
NL64 INGB 0000 067253 t.n.v. Donjo Eindhoven. Geef ook je adres op, zodat we je op kunnen nemen in het overzicht van donateurs. Donateurs kunnen zich ook aanmelden via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bij de secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 181 90 359.

Adresgegevens Donjo

Correspondentieadres

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boekingen

Wil je ons boeken voor een optreden, stuur dan een mail aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over deze site

Voor opmerkingen, aanvullingen en vragen over onze site, stuur een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor leden

Afmelden en informatie voor leden: zie Mijn Donjo